Slijedom obavijesti koju je poslodavac uputio a tiče se ankete za iskazivanja interesa radnika za sporazumni prijevremeni prekid radnog odnosa uz poticajnu otpremninu , pozivamo sve radnike koji su imali i samo ideju odlaska iz poduzeća pod bilo kojim novčanim uvjetima da obvezno ispune anketu i predaju je poslodavcu.

Naime iz razgovora sa radnicima znamo da postoji interes za poticajne otpremnine , naravno da  odluka radnika ovisi o visini ponuđene otpremnine koje  u ovom pozivu poslodavca nisu predstavljene ali neka Vas to ne zbunjuje.

Anketa treba poslužiti poslodavcu da utvrdi okvirni broj zainteresiranih i ako ih ne bude dovoljno vjerujemo da će Uprava društva odustati od izrade programa.

Iskazivanje interesa  kroz anketni listić radnik se ne obvezuje na ništa , ako sada ispunite anketu a ponuđeni program Vas ne bude zadovoljavao jednostavno nećete se prijaviti na njega i nema nikakvih posljedica po radnika.

Sudjelovanje u anketi može pomoći poslodavcu u izradi kvalitetnog programa zbrinjavanja radnika ,također imati ćemo priliku da na temelju razlike između broja radnika koji su ispunili anketu i broja radnika koji podnesu zahtjev za poticajnu otpremninu ocijenimo kvalitetu programa koji je Uprava ponudila radnicima.

U svjetlu prethodno navedenog Sindikat Vas poziva da se u što većem broju odazovete i iskažete svoj interes za program poticajnih otpremnina.